亞洲鋼琴城😍三角琴租用服務

早前我地既三角琴先現身邵氏片場,唔知幾時可以見到呢部YAMAHA C5三角琴既優雅身姿呢?🤩小編真係好期待呀!

亞洲鋼琴城設租琴服務,無論是三角琴還是直身琴都可以租! 尺寸由Baby grand到200 CM 6尺7的三角琴,咁大部既鋼琴系香港真係好難租到架,來亞洲鋼琴城就可以租到啦! 可以租在露天空間、拍攝片場、商場活動場地、演講廳等等......🎹🎹🎹

實用超值琴、粉色夢幻琴、貴氣歐洲琴,應有盡有!😍😍😍 快啲致電2944-8388或INBOX我地查詢啦💪💪

網上租琴熱線 http://api.whatsapp.com/send?phone=85259333151 親身蒞臨門市仲有專人試琴服務!

#yamaha #kawai #二手鋼琴 #鋼琴 #petrof #特價鋼琴 #U3 #U1 #YUS #演奏級直身鋼琴 #演奏級鋼琴 #初學鋼琴 #調音 #搬琴 #存倉 #鋼琴清潔 #維修鋼琴 #鋼琴教學 #一手鋼琴 #piano #鋼琴調音 #hellokitty鋼琴 #粉紅鋼琴 #三角琴

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon

香港 HONG KONG.澳門 MACAU

  • Grey Google+ Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey YouTube Icon

©2016 by FUJI ASIA PIANO SERVICES CO., LTD.